Автоновини

Електрокари Tesla відлякають викрадачів музикою Баха в metal-обробці

Фото: Tesla Motors

Електрокари компанії Tesla Motors отримають режим безпеки під назвою Sentry Mode, однією з функцій якого стане гучне відтворення твору «Токката і фуга ре мінор» Йоганна Себастьяна Баха під час спроби викрадення. При цьому твір іноді буде відтворюватися в metal-обробці, написав у своєму твіттері глава «Тесли» Ілон Маск.

Режим Sentry Mode стане доступний в бета-версії для електрокарів Tesla Model S, Model 3 і Model X, оснащених комплексом напівавтоматичного управління Autopilot 2.5, вже найближчим часом. Однією з можливостей програми стане запис відео з камер системи кругового огляду автомобіля.

Раніше стало відомо, що до кінця 2019 року Tesla Motors представить перший прототип електричного пікапа. Новинка буде являти собою автомобіль з подвійною кабіною і посадочними місцями для шести чоловік. Запас ходу електрокара без підзарядки батарей складе від 650 до 800 кілометрів. Що стосується дизайну, то, за словами глави «Тесли», це буде футуристичний автомобіль з всесвіту фільму «Той, що біжить по лезу».

За попередніми даними, товарна версія пікапа Tesla з’явиться слідом за компактним кросовером Model Y, який американська марка повинна запустити в серію в 2020 році.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook