Автоновини

Kia представила оновлений Sorento

Фото: KIA

Компанія Kia представила оновлений кросовер Sorento для південнокорейського ринку. Модель отримала злегка змінену зовнішність, а також додаткові електронні допоміжні системи.

Зовні від попередника кросовер можна відрізнити завдяки зміненій чорній хромованій радіаторній решітці, а для топових версій стали пропонуватися 19-дюймові колісні диски іншого дизайну. Автомобіль став доступний з активною системою підтримки рядності руху, функцією стеження за втомою водія, а також з системою автоматичного перемикання дальнього світла на ближній.

У Південній Кореї лінійка двигунів Kia Sorento включає дизельні мотори робочим об’ємом 2,0 і 2,2 літра, що видають 186 і 202 к.с. відповідно, а також 240-потужний дволітровий бензиновий наддувний агрегат. Всі двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

У Україні пропонується Kia Sorento 2018 модельного року. Моторна гамма включає 2,2-літровий дизель, який видає 200 кінських сил. Мотор працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook