Автоновини Детройт-2019

Седан Genesis G70 став автомобілем року в США

Фото: Genesis

Організатори конкурсу «Північноамериканський автомобіль, позашляховик і пікап року» (NACTOY) напередодні Детройтського автосалону назвали переможців 2019 року. Кращим в абсолютній категорії став седан Genesis G70.

Переможців визначило журі з 54 журналістів, які представляють друковані видання, цифрові ЗМІ, а також радіо і телебачення в США і Канаді. Кращі автомобілі вибиралися з урахуванням безлічі критеріїв, в тому числі, дизайну, інноваційних технологій, лідерства в своєму сегменті, керованості, надійності і вартості.

Седан Genesis G70 обійшов за очками Honda Insight, а також Volvo S60 / V60. Члени журі відзначили рівень оснащення автомобіля та його драйверські характеристики, що дозволяють південнокорейському автомобілю конкурувати з BMW 3-Series, Audi A4 і Mercedes-Benz C-Class. При цьому, що стосується ціни, то Genesis G70 значно виграє у всіх своїх німецьких суперників.

Кращим утилітарним автомобілем назвали компактний кросовер Hyundai Kona, в тому числі, його повністю електричну модифікацію. Південнокорейській моделі вдалося випередити Acura RDX і електрокар Jaguar I-Pace. Пікапом року став новий Chevrolet Silverado 1500, що обійшов GMC Sierra 1500 і Ram 1500.

За підсумками минулорічного конкурсу перемогу здобула Honda Accord десятого покоління. У число фіналістів також увійшли Kia Stinger і Toyota Camry. У категорії позашляховик / пікап журі конкурсу віддало перевагу Lincoln Navigator. А серед кросоверів найкращим став Volvo XC60.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook