Автоновини Детройт-2018

Названо переможців конкурсу «Автомобіль року в Північній Америці»

Фото: Honda Accord

У Північній Америці названі переможці конкурсу «Автомобіль року» (North American Car and Truck / Utility of the Year). Премія присуджувалася машинам в трьох категоріях: легковий автомобіль, позашляховик / пікап і кросовер. Переможці були оголошені на автосалоні в Детройті.

Кращим легковим автомобілем року визнано Honda Accord. У число фіналістів також увійшли Kia Stinger і Toyota Camry. У категорії позашляховик / пікап журі конкурсу віддало перевагу Lincoln Navigator. Автомобіль в голосуванні зміг обійти Chevrolet Colorado ZR2 і Ford Expedition.

Кросовери і мінівени в цьому році були виділені організаторами конкурсу в окрему категорію у зв’язку з їх «дедалі більшою важливістю для покупців, автовиробників і всієї індустрії в цілому». Перше місце журі присудило Volvo XC60. Також на перемогу в цій категорії претендували Alfa Romeo Stelvio і Honda Odyssey.

За підсумками минулорічного конкурсу перемогу здобув Chevrolet Bolt. У число фіналістів також увійшли Genesis G90 і Volvo S90. Звання кращого позашляховика дісталося Honda Ridgeline. Крім цієї моделі за перше місце боролися Ford Super Duty і Nissan Titan. У новій категорії конкурсу кращі кросовери і мінівени перемогу святкував Chrysler Pacifica.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook