Автоновини Детройт-2019

В інтернеті показали зовнішність нового Volkswagen Passat

Фото: Carscoops

У розпорядженні видання Carscoops виявилися перші офіційні фотографії седана Volkswagen Passat нового покоління для північноамериканського ринку. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в рамках Детройтського автосалону.

Зовні американський «Пассат» нагадує модель Jetta нового покоління, що дебютував в Детройті на початку 2018 року. Так, Volkswagen Passat отримав горизонтальні елементи на масивній радіаторній решітці, візуально об’єднаної зі зміненими стандартними світлодіодними головними фарами.

Седан не стали переводити на модульне шасі MQB – він побудований на модернізованій платформі «Пасату» попереднього покоління. Новинку оснастили злегка допрацьованим чотирициліндровим бензиновим мотором, що видає ті ж 176 к. с. (крутний момент збільшився з 250 Нм до 280 Нм). Від версії з 3,6-літровим двигуном VR6 на американському ринку вирішили відмовитися.

У салоні з’явилася змінена передня панель, інші повітроводи кліматичної установки, нова панель приладів, а також інші декоративні елементи.

Раніше повідомлялося, що Volkswagen готується до запуску серійного виробництва оновленої версії моделі Passat для європейського ринку. Новинка стане на конвеєр підприємства в німецькому Емдені.

Поки в «Фольксвагені» лише відзначили, що в рестайлінгових моделях використовують інноваційні «допоміжні системи управління і нові рішення для світлотехніки». Крім того, стануть доступними модернізовані мультимедіа з додатковими можливостями.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook