Автоновини

Hyundai анонсував крокуючий автомобіль

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai опублікувала тізер незвичайного концепт-кара Elevate, який розробники називають «крокуючим автомобілем». Публічна прем’єра новинки відбудеться 7 січня на виставці споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі.

У автомобіля є колеса, проте вони прикріплені до «роботизованих ніг», завдяки яким машина може «їздити, ходити і навіть лазити по найскладнішій поверхні». У компанії відзначили, що Elevate абсолютно новий прототип, який об’єднує в собі роботизовані і електричні технології.

Решта подробиць про концепт-кар поки тримаються в секреті. Судячи з комп’ютерного зображення, Hyundai Cradle може використовуватися рятувальними службами для робіт, наприклад, після землетрусів.

Раніше повідомлялося, що на виставці CES компанія Toyota Boshoku представить концепт-кар ACES, що дає уявлення про інтер’єр майбутніх автомобілів з системами автоматичного управління.

ACES отримав голографічну приладову панель, кермо-штурвал, а також зовнішні камери, які замінили традиційні бічні дзеркала. У сидіннях використана спеціальна система, що розпізнає особливості статури і найбільш зручну позу, що дозволяє кріслам і ременям безпеки автоматично підлаштовуватися індивідуально під кожного пасажира.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook