Автоновини

BMW розробить 700-потужний гіперкар

Фото: BMW

Новинка стане заміною i8 і отримає гібридну силову установку. До її складу увійде новий бензиновий мотор з шістьма циліндрами і електродвигун.

Компанія BMW планує в майбутньому випустити гібридний суперкар. У модельному ряду баварського бренду новинка може зайняти місце i8. Очікується, що такий автомобіль вийде в 2023 році. У розробці новинки візьме участь підрозділ M Performance, повідомляє Autocar.

Машина отримає гібридну силову установку. До її складу увійде новий бензиновий мотор з шістьма циліндрами і електродвигун. Сумарна потужність гіперкара складе близько 700 кінських сил. В основу автомобіля ляже карбонова архітектура.

Що стосується i8, то на даний момент на ринках представлена оновлена версія цієї моделі в кузові родстер і купе. Автомобіль отримав модернізовану гібридну силову установку, в основі якої лежить 1,5-літровий трициліндровий бензиновий двигун потужністю 321 к.с. і електромотор з віддачею 143 кінських сил. Запас ходу на одній електротязі дорівнює 54 кілометрам. До 100 км / год BMW i8 здатна розігнатися за 4,2 секунди.

У планах BMW до 2025 року вивести на ринок не менше 12 нових електричних моделей. Паралельно з цим німці будуть вести розробку нових моделей з гібридними силовими установками з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі.

Вже в цьому році компанія почне активну фазу випробувань безпілотників четвертого і п’ятого рівня – кінцевою метою BMW є створення автомобіля, який зможе їздити де завгодно без будь-якої участі водія.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook