Автоновини

Mercedes показав на відео інтер’єр нового CLA

Фото: Mercedes-Benz

Компанія Mercedes-Benz опублікувала на своїй офіційній сторінці в Facebook відеотізер, що дає уявлення про салон моделі CLA наступного покоління. Публічна прем’єра новинки відбудеться 7 січня в рамках виставки споживчої електроніки CES в Лас-Вегасі.

Судячи з ролика, новий Mercedes-CLA отримає функцію Interior Assistant. Наприклад, за допомогою спеціальних сенсорів електроніка зможе розпізнавати рух рук водія і включати додаткове підсвічування. Передбачається, що система буде працювати тільки в тому випадку, коли автомобіль не перебуває в русі – щоб не відволікати водія.

На вершині передньої панелі видно напис «Edition 1» – німці будуть продавати автомобіль в спеціальній версії, випуск якої припиниться через один рік після випуску моделі.

Раніше повідомлялося, що CLA отримає інформаційно-розважальний комплекс MBUX, який вперше був показаний на сімействі A-Class четвертого покоління. Цифрова приладова панель діагоналлю сім дюймів об’єднана з дисплеєм інформаційно-розважального комплексу такого ж розміру (в якості опції доступний 10,25-дюймовий екран).

У лінійку двигунів увійде дволітрова «турбочетвірка», що видає 190 сил і 300 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Крім того, у новинки буде «заряджена» версія – CLA 35. Як і A-Class від AMG, вона отримає агрегат робочим об’ємом два літри, що видає 306 сил і 400 Нм крутного моменту. Наприклад, двигун дозволяє хетчбеку прискорюватися з місця до «сотні» за 4,7 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook