Автоновини

ЗМІ назвали ціни на перший електрокар Porsche

Ціни на перший серійний електрокар Porsche, який отримає назву Taycan, будуть починатися від 90 000 доларів. Про це в своєму Twitter написав журналіст Алекс Рой, який посилається на офіційний лист компанії. Там же вказується, що вартість топових версій автомобіля складе 130 000 доларів.

Стверджується, що електрокар буде доступний в трьох версіях – Taycan, Taycan 4s і Taycan Turbo. Очікується, що новинку оснастять двома електричними двигунами, встановленими на передній і задній осі. В сумі агрегати будуть розвивати більш 600 к. с., завдяки чому машина зможе розганятися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди.

Серійний випуск Porsche Taycan стартує в 2019 року на підприємстві в німецькому Цуффенхаузені. Слідом за «Тайканом» компанія почне випуск електричного універсалу, комп’ютерна модель якого вже випробовується на віртуальному «Нюрбургринзі».

У компанії відзначили, що цифрові технології дозволяють поліпшити і прискорити процес розробки нових машин. Роботу силового каркаса, двигуна, шасі та електрики автомобіля можна симулювати за допомогою спеціальних програм.

Завдяки мережному моделюванню електрокар «вивели» на віртуальну «Північну петлю» за сім місяців до появи першого робочого прототипу. За цей час автомобіль проїхав по трасі близько 10 млн кілометрів. Перед розробниками стояло головне завдання по оптимізації системи управління електричною енергією, щоб електрокар зміг пройти 20,9-кілометровий трек швидше восьми хвилин.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook