Автоновини

Volkswagen придумав power bank для електрокарів

Фото: Volkswagen

Volkswagen розповів про інноваційну мобільну зарядну станцію, яка в майбутньому буде використовуватися для поповнення запасу батарей електрокарів. Апарат можна буде встановлювати в будь-якому місці, наприклад на міських автостоянках, біля офісів компаній або на масштабних заходах.

Станція з акумуляторами на 360 кВт зможе підзарядити до 15 електромобілів, чотири з яких зможуть поповнювати запас батарей одночасно. Час зарядки одного автомобіля завдяки спеціальній системі складе близько 17 хвилин.

У компанії відзначили, що основна перевага мобільної зарядки полягає в тому, що їй не потрібно ніяке зовнішнє джерело живлення. Якщо рівень заряду опуститься нижче 20%, то пристрій відправиться на підзарядку, а на його місце встановлять аналогічну станцію.

Перші подібні мобільні станції встановлять в рідному для «Фольксвагена» Вольфсбурзі. У 2020 році апарати почнуть з’являтися в інших частинах Німеччини.

Першим електрокаром Volkswagen нового покоління з «зеленої» лінійки I.D. стане компактний хетчбек, серійний випуск якого почнеться в 2019 році. За своїми розмірами електромобіль буде близький до стандартного «Гольфу», а ціни на новинку будуть починатися приблизно від 25 тис. євро.

За попередніми даними, слідом за компактним електричним хетчбеком Volkswagen випустить «зелений» кросовер, мінівен і, можливо, флагманський седан, який стане ідеологічним наступником моделі Phaeton. Крім того, не виключається поява електричного позашляховика, який за своїми характеристиками буде близький до Land Rover Defender і Jeep Wrangler. Всього до 2025 року німці планують запустити в серію понад 20 автомобілів з електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook