Автоновини

Суперкар Ferrari LaFerrari Aperta продадуть за 8,5 мільйона доларів

Аукціонний будинок RM Sotheby’s виставить на продаж суперкар Ferrari LaFerrari Aperta, за який розраховують виручити від 6,5 до 8,5 млн доларів. Торги відбудуться 17 січня 2019 року в Арізоні.

З молотка піде один з 210 випущених суперкарів LaFerrari з відкритим кузовом. Автомобіль має чорне забарвлення Nero Daytona з червоними вставками, а також карбоновим обвісом кузова. Кабріолет, проданий в 2017 році в каліфорнійському Беверлі-Хіллз, проїхав всього 2,4 тис. кілометрів.

Суперкар Ferrari LaFerrari і його відкрита версія Aperta комплектуються 963-потужною гібридною установкою, склад якої включив 6,3-літровий мотор V12, електричний агрегат, комплект літійіонних батарей і семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. Ferrari LaFerrari здатна розганятися до 100 км / год за три секунди, а її максимальна швидкість обмежена 350 км на годину.

У 2017 року з аукціону, який відбувся на італійській гоночній трасі «Фьорано», був проданий останній, 210-й за рахунком екземпляр Ferrari LaFerrari Aperta. За автомобіль заплатили рекордні 9,98 млн доларів. Виручені гроші перерахували організації Save the Children, яка займається захистом прав дітей.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook