Автоновини

Mercedes показав на відео можливості дрифт-режиму найпотужнішого A-Class

Фото: Daimler AG

Компанія Mercedes-AMG опублікувала відеотизер найпотужнішої і найшвидшої версії хетчбека A-Class нового покоління, який отримає індекс A45. У ролику показано, як закамуфльований автомобіль їздить по мокрому тестовому треку в Папенбурзі в спеціальному дрифт-режимі.

За попередніми даними, Mercedes-AMG A45 оснастять дволітровим чотирициліндровим наддувним двигуном потужністю понад 400 кінських сил. Двигун буде поєднуватися з восьмиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і повнопривідною трансмісією.

При активації дрифт-режиму електроніка повністю відключить систему стабілізації, а передача крутного моменту буде здійснюватися виключно на задні колеса.

Раніше на Паризькому автосалоні дебютував Mercedes-AMG A35, який оснастили новим дволітровим чотирициліндровим наддувним двигуном, що розвиває 306 к. с. і 400 Н · м крутного моменту.

Агрегат працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями і системою повного приводу. Mercedes-AMG A35 4Matic, який має функцію швидкого старту Race Start, здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,7 с., а його максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на рівні 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook