Автоновини

Jaguar вивів на тести оновлений XE

Фото: Motor1

Компанія Jaguar приступила до дорожніх тестів рестайлінгового седана XE. Фотошпигунам вдалося зняти новинку під час випробувань. Знімки були викладені виданням Motor1. За їхніми даними, прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Женеві в березні наступного року. Основними конкурентами машини стануть Audi A4, Alfa Romeo Giulia і нова BMW 3 Series.

Судячи зі шпигунських фотографій, автомобіль отримає деякі рішення, які застосовуються на I-Pace. Вже зараз можна сказати, що машина отримає нові бампери і видозмінену оптику.

Очікується, що рестайлінговий XE отримає модернізовану мультимедійну систему та напівавтономні системи управління. Технічні характеристики седана поки невідомі. За неофіційними даними, XE запропонують, в тому числі, з гібридною силовою установкою.

Фото: Motor1

Раніше компанія Jaguar представила нову модифікацію седана XE під назвою 300 Sport. Автомобіль відрізняються від інших версій обробкою екстер’єру та інтер’єру, а також особливими опціями. Jaguar XE у виконанні 300 Sport оснащується дволітроою бензиновою «турбочетвіркою», що розвиває 300 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює разом з восьмиступінчастим «автоматом» і системою повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook