Автоновини ЛА-2018

Audi привезла до Лос-Анджелеса 590-потужного суперника Tesla Model S

Фото: Audi

Компанія Audi представила на мотор-шоу в Лос-Анджелесі концепт-кар e-tron GT, що дає уявлення про майбутні флагманські моделі електричної лінійки німецької марки. Серійний автомобіль з’явиться в 2020 році і буде покликаний скласти конкуренцію Tesla Model S.

За своїми розмірами прототип вийшов близьким до хетчбеку A7 Sportback. Його довжина склала 4,96 м, ширина – 1,96 м, а висота – 1,38 метра. Розмір колісної бази дорівнює 2,90 метра. Автомобіль має багажні відсіки спереду і ззаду об’ємом 100 і 450 л відповідно.

Audi e-tron GT отримав світлодіодні матричні фари головного світла з графічними елементами, що нагадують блискавки, 22-дюймові алюмінієві колеса, а також спортивний обвіс кузова, що включає бічні «спідниці», широкі повітрозабірники і задній дифузор.

У салоні встановили рульове колесо зі скошеними верхнім і нижнім сегментами, повністю цифрову приладову панель, а також великий дисплей інформаційно-розважального комплексу, орієнтований на водія.

Новинка побудована на тій же платформі, що і перший електромобіль фірми Porsche – Taycan. Audi e-tron GT оснащений двома електричними двигунами (по одному на кожній осі), які в сумі видають 590 кінських сил. Електрокар здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» приблизно за 3,5 сек., а на розгін до 200 км / г йде близько 12 секунд. Максимальна швидкість примусово обмежена 240 км на годину.

Запас блоку акумуляторів можна поповнити на 80% всього за 20 хв. за допомогою системи швидкої підзарядки на 800 Вольт. При повністю заряджених батареях автомобіль здатний проїхати до 400 кілометрів.

Нарешті, Audi e-tron GT отримав автопілот третього рівня. Це означає, що автомобіль здатний рухатися в автоматичному режимі по певних ділянках шляху і окремими маршрутами.

Нагадаємо, першою товарною моделлю Audi з повністю електричною силовою установкою став кросовер e-tron, який був представлений восени 2018 року. Новинка приводиться в рух двома агрегатами, які в сумі здатні видавати 360 к. с. і 561 Н · м крутного моменту. Автомобіль може прискорюватися з місця до 100 км / год приблизно за 6 сек. і проїхати без підзарядки до 400 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook