Автоновини ЛА-2018

Nissan оновив кросовер Murano

Фото: Nissan

Компанія Nissan представила оновлений кросовер Murano 2019 модельного року. Публічна прем’єра рестайлінгового автомобіля відбулася в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Від попередника кросовер можна відрізнити завдяки модернізованій радіаторній решітці з V-подібним елементом, зміненим повітрозабірником, а також іншим світлодіодним фарам головного світла. Крім того, стали доступні колісні диски нового дизайну діаметром від 18 до 20 дюймів. Нарешті додалося три відтінки забарвлення кузова: Sunset Drift Chromaflair, Mocha Almond Pearl і Deep Blue Pearl.

Для салону стали доступні нові варіанти обробки. Nissan Murano отримав інформаційно-розважальний комплекс NissanConnect з удосконаленою навігаційною системою, що підтримує тривимірні зображення.

Крім того, кросовер доступний з пакетом систем безпеки Safety Shield 360, в який входить функція автоматичного гальмування з розпізнаванням пішоходів, система моніторингу «мертвих» зон, функція автоматичного перемикання дальнього світла на ближній, а також система контролю дотримання рядності руху.

Nissan Murano комплектується тим же 3,5-літровим бензиновим двигуном V6, що розвиває 263 к.с. і 325 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з варіатором Xtronic.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook