Автоновини ЛА-2018

Hyundai представив великий кросовер Palisade

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai привезла на мотор-шоу в Лос-Анджелес свій новий флагманський кросовер Palisade. Продажі восьмимісного автомобіля стартують влітку наступного року. Машина буде конкурувати з Chevrolet Suburban і Ford Expedition. Виробництво новинки налагодять на заводі в місті Ульсан (Південна Корея).

Автомобіль побудований на новій платформі Hyundai. Довжина його становить 4980 мм, а ширина – 1976 міліметрів. Колісна база кросовера Hyundai Palisade дорівнює 2900 міліметрів. Коефіцієнт лобового опору – 0,33. Дизайн Palisade нагадує Santa Fe нового покоління. Також кросовер отримає деякі елементи від оновленого Tucson і від концепт-кара HDC-2 Grandmaster, який був представлений влітку 2018 року на автосалоні в південнокорейському Пусані.

Автомобіль отримав вузькі фари головного світла, масивні колісні арки, спойлер, велику решітку радіатора і 20-дюймові колісні диски. У салоні кросовера встановлюються сидіння з обробкою шкірою Nappa, цифрова приладова панель діагоналлю 12,3 дюйма і 10,25-дюймовий дисплей мультимедійної системи.

Також машина отримала цілих 16 підстаканників, 7 USB-роз’ємів, бездротову зарядку для смартфонів, систему зв’язку з задніми пасажирами і аудіосистему Infinity. У Hyundai Palisade немає традиційного селектора трансмісії – передачі перемикаються за допомогою кнопок на передній панелі. Також за допомогою спеціальної «шайби» водій зможе вибрати один з декількох режимів руху, включаючи Eco, Sport і Snow.

Новинка комплектується 3,8-літровим бензиновим мотором V6. Потужність двигуна становить 295 к. с. і 355 Н · м крутного моменту. Агрегат працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Також машина може комплектуватися системою переднього або повного приводу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook