Автоновини

Toyota опублікувала перше зображення нової Corolla

Фото: Toyota

Компанія Toyota опублікувала тізерне зображення седана Corolla. На знімку показана передня частина майбутнього автомобіля. Судячи по зображенню, седан отримає світлодіодні фари і нову решітку радіатора. Очікується, що дизайн новинки буде повторювати однойменний хетчбек, представлений на мотор-шоу в Нью-Йорку в березні.

Седан побудують на платформі TNGA, яку також використовують Prius і C-HR. Очікується, що новинка стане більше свого попередника. Всі технічні характеристики седана поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, новинка отримає 2,0-літровий бензиновий двигун з віддачею 170 к.с. Також не виключається поява гібридної модифікації Corolla. До складу силової установки увійде 1,8-літровий бензиновий двигун, що працює в парі з електричним мотором.

Компанія Toyota представить седан Corolla нового покоління 16 листопада на автосалоні в Гуанчжоу. Швидше за все, продажі машини почнуться відразу після прем’єри.

В Європі хетчбек Corolla продається під назвою Auris. Автомобіль нового покоління запропонують клієнтам з двома гібридними силовими установками. У першому випадку до її складу увійде 1,8-літровий атмосферник і електромотор. Сумарна потужність машини – 122 кінські сили. Також новинка може бути укомплектована 2,0-літровим бензиновим мотором, який працює спільно з електричним двигуном. Сумарна віддача силової установки становить 177 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook