Автоновини

Компанія Jaguar побудувала два ралійних F-Type

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Jaguar Land Rover представила два ралійних кабріолета F-Type. Їх випуск приурочений до 70-ї річниці з моменту прем’єри першого XK 120 в 1948 році. Машини вперше продемонстрували на трасі Walters Arena в Південному Уельсі.

Дизайн новинок нагадує спеціальну версію F-Type під назвою Chequered Flag. Обидва ралійних кабріолета оснащені 300-потужним 2,0-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном Ingenium. Автомобілі отримали вдосконалені гальма і підвіску, захисний каркас, гоночні сидіння з шеститочковими ременями безпеки, особливі колісні диски, блок фар на капоті і вогнегасник.

«Нечасто нам випадає можливість створити ралійний автомобіль, і я був просто щасливий спостерігати, як сучасні спорткари набувають той самий характерний вигляд. Ці моделі – наша данина поваги XK 120 і всім спорткарам, які ми випустили за ці 70 років, включаючи нову версію F-Type Chequered Flag», – розповів головний дизайнер Jaguar Ян Каллум.

Що стосується спеціальної версії спорткара F-Type під назвою Chequered Flag, прийом замовлень на машину відкриють до кінця нинішнього року. Ціни на спорткар будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook