Автоновини

Cверхпотужну версію Volkswagen T-Roc показали на відео

Фото: Motor1

Компанія Volkswagen провела випробування надпотужної модифікації кросовера T-Roc на Нюрбургринзі. Відповідний відеоролик був опублікований на YouTube-каналі Automotive Mike. Автомобіль отримає приставку R в назві і буде представлений в наступному році.

За даними Motor1, машину оснастять 2,0-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Таким же агрегатом комплектується Golf R. Потужність мотора складе більше 300 кінських сил. Також кросовер отримає систему повного приводу і перенастроюючу підвіску.

Що стосується дизайну, то тут зміни будуть мінімальні. На відеоролику машина прихована під камуфляжем, однак вже зараз можна сказати, що автомобіль укомплектують іншою оптикою і спортивною вихлопною системою.

Офіційна прем’єра стандартної версії компактного кросовера T-Roc відбулася на автосалоні у Франкфурті в минулому році. Базова версія машини отримала трициліндровий двигун об’ємом один літр, що працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою. Крім того, бензинова лінійка включила 1,5-літровий турбомотор потужністю 150 к.с., що поєднується з «механікою» або семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями. Така версія доступна як з переднім, так і з повним приводом. Топовий варіант отримав 190-потужний дволітровий агрегат, роботизовану трансмісію і привід на всі колеса.

Дизельна гамма представлена 1,6-літровим 115-потужним мотором, що працює разом з «механікою». Крім того, кросовер буде пропонуватися з дволітровим мотором, доступним в двох варіантах форсування – 150 і 190 кінських сил. Перший варіант здатний працювати як з механічною коробкою, так і з «роботом», а другий – тільки з роботизованою трансмісією.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook