Автоновини

Toyota розсекретила хетчбек Corolla нового покоління

Фото: Toyota

Компанія Toyota розсекретила п’ятидверний хетчбек Corolla нового покоління. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку 28 березня нинішнього року. На місцевому ринку продажі новинки почнуться влітку 2018 року.

Автомобіль практично повністю повторює собою модель Auris для Європи, яка була представлена в березні на мотор-шоу в Женеві. Однак версія для США оснащується безальтернативним 2,0-літровим бензиновим двигуном. Агрегат прийшов на зміну 1,8-літровому бензиновому двигуну з віддачею 140 кінських сил. Динамічні характеристики новинки не називаються. Також нічого не говориться про гібридні силовиі установки, які пропонуються для європейського Auris.

Хетчбек побудований на платформі TNGA, яку також використовують Prius і C-HR. Новинка стала більше свого попередника. Так, довжина машини становить 4370 мм, а ширина 1791 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2640 мм. Auris отримав нову світлодіодну оптику, агресивні бампери і видозмінену решітку радіатора. У салоні Corolla встановлюється нова приладова панель, 8-дюймовий сенсорний дисплей і мультимедійна система Entune 3.0.

Нагадаємо, хетчбек Auris в Європі буде пропонуватися з двома гібридними силовими установками. У першому випадку до її складу увійде 1,8-літровий атмосферник і електромотор. Сумарна потужність машини – 122 кінських сил. Також новинка може бути укомплектована 2,0-літровим бензиновим мотором, який працює спільно з електричним двигуном. Сумарна віддача силової установки становить 177 кінських сил. Базові версії машини отримали 1,2-літровий бензиновий мотор, однак його характеристики поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook