Автоновини

Morgan випустить флагманський спорткар

Фото: Morgan Motor Company

Британська компанія Morgan приступила до розробки нового флагманського спорткара. Автомобіль можна буде придбати в кузові купе і родстер, повідомляє Autocar. Прем’єра новинки повинна відбутися в середині 2020 року. Розробити машину планується власними силами Morgan. На даний момент штат компанії налічує 30 інженерів.

Автомобіль побудують на новій архітектурі. Спочатку автомобіль надійде в продаж з бензиновим двигуном потужність в 350 сил. За попередніми даними, з таким мотором до 100 км / год машина зможе розганятися за 4,6 секунди. Максимальна швидкість машини складе 240 кілометрів на годину. Також очікується поява гібридної і повністю електричної версій.

Керуючий директор Morgan Стів Морріс заявив, що новий флагманський спорткар не слід розглядати як заміну для моделей Aero або Plus 8. Випуск цих моделей був припинений після закінчення контракту з BMW, яка поставляла Morgan 4,8-літрові двигуни.

Раніше стало відомо, що англійська компанія Morgan Motor Company збирається зайнятися розробкою гібридів. Як говориться в повідомленні компанії, в проект планується інвестувати 8,5 мільйонів євро. Нова гібридна трансмісія буде створюватися за участю компаній Delta Motorsport і Potenza Technology. Також фінансову допомогу проекту надасть уряд Великобританії.

Morgan Motor Company – великий британський бренд, який зумів зберегти свою незалежність. На офіційному сайті компанія називає себе «останнім приватним автовиробником» в країні. Всі машини фірма збирає вручну, річний тираж не перевищує тисячі примірників.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook