Автоновини

Спортивну версію Range Rover Velar помітили на Нюрбургринзі

Фото: Autoexpress

Компанія Land Rover вивела на фінальні випробування спортивну модифікацію кросовера Range Rover Velar. Фотошпигунам вдалося зняти новинку на трасі Нюрбургринг. Знімки спортивного кросовера були опубліковані AutoExpress. За даними видання, автомобіль отримає приставку SVR в назві і надійде в продаж в Європі до кінця нинішнього року. Основним конкурентом машини називається BMW X6 M і Porsche Macan Turbo.

Автомобіль отримає агресивні бампери, спліттер, великі повітрозабірники, а також спортивну вихлопну систему з чотирма патрубками. Крім того, новинку оснастять іншими колісними дисками і новим дифузором.

Всі технічні подробиці про новинку поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, новинка отримає 5,0-літровий бензиновий двигун. Потужність агрегату складе 550 кінських сил. З таким мотором до 100 км / год кросовер буде розганятися за 4 секунди. Також інженери попрацюють і над зниженням ваги автомобіля. Очікується, що маса спортивного Velar НЕ буде перевищує 1800 кілограмів. Також машина отримає переналаштоване шасі і нову пневматичну підвіску.

Кросовер Range Rover Velar побудований на масштабованій платформі IQ [AI] – на ній же англійці створили седани Jaguar XE і XF, а також кросовер Jaguar F-Pace. У Україні автомобіль пропонується з 2,0-літровим бензиновим мотором Ingenium. Потужність агрегату складає 250 кінських сил. Також в моторну гамму входить 3,0-літровий агрегат з віддачею 380 кінських сил. Серед дизельних агрегатів – 2,0-літровий мотор потужністю 180 і 240 кінських сил. Крім цього, в моторну гамму увійшов 3,0-літровий дизельний двигун. Віддача такого агрегату складає 300 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook