Автоновини

Відео: BMW анонсувала електричний безпілотник

Фото: BMW

Компанія BMW опублікувала відеоролик з прототипом електрокара iNext наступного покоління, який отримає функції автоматичного управління. Автомобіль буде представлений в середині вересня під час спільного світового турне з компанією Lufthansa.

Судячи з відео, електрокар являє собою середньорозмірний кросовер, який за своїми габаритами близький до моделі X5. За попередніми даними, автомобіль отримає автопілот третього рівня: електрокар зможе пересуватися повністю самостійно за визначеними маршрутами, але при цьому водій повинен бути готовий взяти керування на себе.

Передбачається, що топова версія електромобіля буде оснащуватися агрегатами, які в сумі видають 800 к.с., а запас ходу без підзарядки складе 450-700 кілометрів. Серійна версія iNext з’явиться в 2021 році.

Прем’єра BMW iNext відбудеться на борту літака Boeing 777F авіакомпанії Lufthansa, який 9 вересня вилетить з Мюнхена в Нью-Йорк, а потім відправиться до Франкфурта через Сан-Франциско і Пекін.

Раніше стало відомо, що компанія BMW почала приймати замовлення на серійний електричний кросовер iX3. Першою країною, де можна оформити попередню заявку на автомобіль, стала Норвегія. Баварська марка просить за місце в черзі на електрокар 15 тис. норвезьких крон (приблизно 1800 доларів). При цьому повна вартість кросовера, серійний випуск якого почнеться тільки в 2020 році, поки не називається.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook