Автоновини Париж-2018

Lexus розповів про новинки для Паризького автосалону

Lexus розповів про новинки для Паризького автосалону
Фото: Lexus

Lexus представить на Паризькому автосалоні, який відбудеться в жовтні, три новинки: рестайлінгове купе RC, спецверсію моделі LC, а також седан ES сьомого покоління. Про це повідомляє прес-служба японської марки.

Оновлене купе RC отримало зовнішність в стилі флагманського купе LC: від дорестайлінгової моделі двохдверку можна відрізнити завдяки зміненим фарами головного світла, іншим повітрозабірникам в бампері, а також зміненій радіаторній решітці. Плюс до всього, інженери вдосконалили аеродинаміку автомобіля, а також оптимізували настройки підвіски.

Що стосується Lexus LC, то в Парижі дебютує особлива версія моделі під назвою Yellow Edition, відмінними рисами якої став ексклюзивний колір кузова Flare Yellow, 21-дюймові колісні диски, а також вставки з композитних матеріалів в даху і активному задньому спойлеру.

Топова версія купе Sport + отримала систему рульового управління із змінним передавальним відношенням, диференціал Torsen, а також повнокероване шасі.

Крім того, у Парижі відбудеться європейська прем’єра седана ES нового покоління. Модель доступна з трьома бензиновими двигунами: 150-потужним дволітровим мотором, 2,5-літровим агрегатом потужністю 200 к.с., а також 249-потужним 3,5-літровим V6.

Нарешті, в рамках Паризького автосалону Lexus оголосить про старт прийому замовлень в Європі на компактний кросовер UX – саму доступну модель японської марки. У Україні заявку на покупку автомобіля можна буде оформити з 1 листопада 2018 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook