Автоновини

З’явилися перші фотографії нової Skoda Rapid

Фото: Auto Mania

У розпорядженні чеського видання Auto Mania виявилися перші фотографії Skoda Rapid наступного покоління. Передбачається, що серійний випуск новинки почнеться до середини 2019 року.

На знімках зображений автомобіль з кузовом «хетчбек» – така версія нинішньої моделі продається в Європі під позначенням Spaceback. Судячи з фотографій, новинка запозичить ряд стилістичних рішень у концепт-кара Vision RS, який дебютує в жовтні на Паризькому автосалоні.

Новий Skoda Rapid позбудеться старої платформи PQ26, на зміну якої прийде модельна архітектура MQB концерну Volkswagen. Вона вже лежить в основі ряду компактних і середньорозмірних автомобілів – від нового Volkswagen Polo до кросовера Skoda Kodiaq. У лінійку агрегатів увійдуть нові 1,5-літрові бензинові турбовані двигуни, які в залежності від модифікації розвивають від 125 до 150 кінських сил.

Нинішній Skoda Rapid пропонується в Україні тільки у вигляді ліфтбека. Базовий мотор – 1,6-літрова атмосферна «четвірка» потужністю 110 к.с., що працює в парі з п’яти та шести-ступінчастою механічною коробкою передач, та  з «автоматом». Також  1,0-літрові агрегати, потужністю 95 та 110 к.с, що працюють в парі з п’яти та шести-ступінчастою механічною коробкою передач. Ціни на Skoda Rapid в Україні починаються від 422 503 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook