Автоновини

Lego представила повнорозмірну копію Bugatti Chiron

Фото: Lego

Компанія Lego представила повнорозмірну копію спорткара Bugatti Chiron. Автомобіль з кубиків здатний розганятися до 20 км / год і у нього є працюючі фари. Дизайн моделі практично повністю повторює Bugatti Chiron.

Іграшковий спорткар виконаний з 1 млн кубиків. На його створення пішло 13 438 годин. Роботи над моделлю вів підрозділ Lego Technic. У рух Bugatti Chiron з кубиків призводить 5-потужний мотор, який також зібраний з деталей Lego.

Вага машини становить 1500 кг. Максимальна швидкість у іграшкового Bugatti Chiron становить 20 км / год. Іграшкову копію вже випробували на треку в Німеччині. Під час заїзду за кермом моделі знаходився пілот Енді Уоллес.

Раніше компанія Lego випустила набір для зборки спорткара Bugatti Chiron. Автомобіль з кубиків коштує 349,99 доларів. Модель виконана в масштабі 1: 8. Набір складається з 3 599 кубиків. Довжина іграшкового Bugatti Chiron становить 56 см, а ширина 25 см. Гіперкар оснащується рухомим антикрилом і двигуном W16 c рухомими поршнями.

Гіперкар Bugatti Chiron, який прийшов на зміну моделі Veyron, дебютував на початку 2016 року. Купе комплектується 1500-потужним семилітровим двигуном W16 з чотирма турбокомпресорами. Автомобіль здатний розганятися до 100 км / год за 2,5 секунди, а його максимальна швидкість «з метою безпеки» обмежена 420 км на годину. Щоб зняти обмеження потрібен спеціальний ключ, який пересуває обмежувач до позначки в 450 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook