Автоновини

Bugatti відправить в ремонт гіперкари Chiron по всьому світу

Фото: Bugatti

Компанія Bugatti оголосила про глобальне відкликання гіперкарів Chiron – французький автовиробник відправить в ремонт 47 машин по всьому світу. Про це повідомляє агентство Bloomberg.

Причиною відзивної кампанії називається можливість дефектної спайки кріплень передніх сидінь гіперкара. Представники компанії повідомлять власників про необхідність ремонту шляхом розсилки електронних листів, а також вчинять персональні дзвінки.

Потім кожен потенційно несправний «Широн» відвезуть в закритій вантажівці до найближчого дилера для діагностики та обслуговування. При необхідності фахівці повністю замінять механізм кріплення крісел.

Гіперкар Bugatti Chiron дебютував на початку 2016 року. Купе комплектується 1500 потужним семилітровим двигуном W16 з чотирма турбокомпресорами. Автомобіль здатний розганятися до 100 км / год за 2,5 секунди, а його максимальна швидкість «з метою безпеки» обмежена на позначці 420 км на годину. Щоб зняти обмеження потрібен спеціальний ключ, який пересуне обмежувач до 450 км на годину.

Тираж Bugatti Chiron обмежать 500 екземплярами. Вартість автомобіля складає близько трьох мільйонів доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook