Автоновини

Потужність агрегатів нового гіперкара McLaren перевищує 1000 сил

Фото: McLaren Automotive

Агрегати нового гіперкара компанії McLaren, який отримає назву Speedtail, перевищує 1000 кінських сил. Про це виданню Top Gear розповів глава британської марки Майк Флюітт.

За словами топ-менеджера, McLaren Speedtail отримає гібридну силову установку, створену на базі чотирьохлітрового твін-турбо мотора V8. При цьому архітектура буде відрізнятися від колишньої флагманської моделі автовиробника – P1.

McLaren Speedtail буде позиціонуватися як ідеологічний наступник легендарного купе F1, яке протягом 20 років утримувала звання найшвидшого серійного автомобіля у світі. Як і попередник, Speedtail отримає тримісний салон, де пасажирські сидіння будуть розташовуватися з боків і трохи віддалік від водійського крісла.

Максимальна швидкість новинки складе 391 км / г – на 2 км / год більше, ніж у McLaren F1. Таким чином, Speedtail стане найшвидшим автомобілем в історії британського автовиробника.

Всього буде випущено 106 екземплярів Speedtail, вартість кожного з яких перевищить два мільйони доларів. На даний момент всі автомобілі вже розпродані.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook