Автоновини

Lexus оновив купе RC

Фото: Lexus

Компанія Lexus представила оновлене купе RC 2019 модельного року, яке отримало зовнішність в стилі флагманського купе LC. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в жовтні в рамках Паризького автосалону.

Від дорестайлингової моделі новинку можна відрізнити завдяки зміненим фарами головного світла, іншим повітрозабірникам в бампері, а також зміненій радіаторній решітці. Крім того, в компанії заявили, що вдосконалили аеродинаміку автомобіля, а також оптимізували настройки підвіски, застосувавши інші амортизатори.

Що стосується інтер’єру, то в салоні з’явилися аналоговий годинник, а також стали доступні додаткові варіанти обробки і забарвлення.

Нарешті, інженери поліпшили відгук на натиснення педалі акселератора у дволітрового наддувного чотирициліндрового двигуна, завдяки чому покращилась динаміка купе. Решта подробиць стануть відомі вже ближче до прем’єри спорткара.

У Україні нинішній Lexus RC доступний з дволітровою «турбочетвіркою», що розвиває 245 кінських сил. Ціни на автомобіль починаються від 1 681 893 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook