Автоновини Париж-2018

Опубліковано перше зображення спортивної модифікації Kia Ceed

Фото: Kia

Компанія Kia опублікувала перше тізерне зображення спортивної версії Ceed під назвою GT. За даними AutoWeek, прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Парижі в жовтні. Судячи по зображенню, машина отримає новий бампер і хромовану решітку радіатора.

Очікується, що новинку оснастять 1,6-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Потужність агрегату складе 200 к.с.

Також Kia запустить в серію нову модифікацію моделі Ceed третього покоління, яка отримає кузов типу «Shooting Brake». Прем’єра цього автомобіля також відбудеться восени на Паризькому автосалоні. Прототип подібної моделі був показаний у вересні минулого року на мотор-шоу у Франкфурті. Концепт-кар, що отримав назву Proceed, був створений в європейській дизайн-студії Kia. Самі розробники називають концепт «подовженим хот-хетч».

Наступного року у Ceed з’явиться модифікація з комбінованою силовою установкою, яка буде працювати за схемою mild hybrid (м’який гібрид). Двигун внутрішнього згоряння буде працювати разом з 48-вольтовою бортовою електромережею, що поліпшить паливну економію і знизить кількість шкідливих викидів.

Новий хетчбек Kia Ceed, який після зміни покоління залишився без апострофа в назві, був представлений в березні на Женевському автосалоні. В основу моделі лягла нова архітектура K2 з повністю незалежною підвіскою, яка дозволила забезпечити більш низький центр тяжіння. Автомобіль став на 23 мм коротше попередника, але при цьому отримав більш просторий салон. Обсяг багажника збільшився на 15 л – до 395 літрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook