Автоновини Женева-2018

Новий універсал Kia Ceed вийшов ширшим за попередника

Фото: Carscoops / Kia

Компанія Kia представила на Женевському автосалоні універсал Ceed третього покоління. Новинка вийшла трохи більше і значно ширше за попередника.

Зовнішність Kia Ceed SW створювалася в європейському дизайн-центрі південнокорейської марки. Новинка запозичила ряд стилістичних елементів від спортивного Фастбек Stinger, включаючи фірмову радіаторну решітку «Ніс тигра», тоді як задня частина кузова виконана в стилі універсала Optima SW.

Новий Kia Ceed SW отримав збільшений задній звис, що дозволило забезпечити додатковий простір в салоні. Об’єм багажного відділення становив 600 літрів, що на 72 літра більше, ніж у моделі другого покоління. При складених сидіння розмір багажника зростає до 1660 літрів.

У компанії відзначили, що новий Ceed SW став «самим технічно досконалим компактним універсалом». Список електронних «помічників» включив адаптивні фари головного світла, систему стеження за втомою водія, функцію дотримання руху по смузі, а також систему попередження фронтальних зіткнень і активний круїз-контроль.

Універсал буде доступний з мультимедійним комплексом з восьмидюймовим сенсорним дисплеєм, підтримкою інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto. Крім того, пропонується аудіосистема JBL і точка доступу Wi-Fi.

Kia Ceed SW розділить моторну лінійку з хетчбеком. У неї увійде 1,4-літровий 100-потужний атмосферник, агрегат об’ємом один літр потужністю 120 сил, а також турбомотор 1.4, який видає 140 сил. Дизельна гамма представлена ??1,6-літровими моторами потужністю 115 і 136 к.с. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Європейські продажі універсала, як і хетчбека, почнуться восени нинішнього року. Надалі список модифікацій нового Kia Ceed поповнить версія з кузовом типу Shooting Brake і вседорожній варіант.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook