Автоновини Франкфурт-2017

Kia показала передвісника нового Proceed

Kia показала передвісника нового Proceed

У Франкфурті дебютує концепт-кар Kia Proceed, який в компанії називають «подовженим хот-хетч». Серійні автомобілі Kia cee’d і pro cee’d представлять в 2018 році.

Прототип назвали Proceed, він демонструє, як може виглядати Kia cee’d наступної генерації. У компанії концепт називають «Фастбек». Автомобіль отримав розкосі фари, решітку радіатора в стилі лифтбека Kia Stinger, а також 20-дюймові диски з алюмінієвого сплаву. У новинки відсутні центральні стійки, при цьому зону скління обрамляє підсвічування – концепт починає світитися, коли до нього наближається водій.

Інформація про силову установку Proceed поки не розкривається. Всі подробиці з’являться в день прем’єри – 12 вересня.

Очікується, що фастбек витіснить з сімейства Kia трьохдверний хетчбек pro cee’d.

Що стосується серійної моделі cee’d третього покоління, то її прем’єра повинна відбутися в першій половині 2018 року. Спершу Kia cee’d буде пропонуватися тільки в вигляді п’ятидверного хетчбека, проте потім у моделі з’явиться трьохдверна модифікація pro cee’d і версія з кузовом “універсал”.

Перше зображення концепту Proceed компанія Kia розповсюдила минулого тижня. У Франкфурті корейська марка представить ще пару новинок. Так, на мотор-шоу дебютують рестайлінговий Sorento  і крос-версія субкомпактного хетча Picanto.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook