Автоновини

Volkswagen розповів про салон нового кросовера

Компанія Volkswagen опублікувала чергові тізери, а також повідомила деякі подробиці про новий компактний кросовер T-Cross. Прем’єра моделі відбудеться восени 2018 року на Паризькому автосалоні, а його продажі почнуться навесні наступного року.

Новинка побудована на модернізованій модульній платформі MQB, яка дозволила значно відсунути вперед передню вісь, завдяки чому збільшилась вільне місце в салоні та багажному відділенні.

Розмір багажника складе 455 літрів – в компанії стверджують, що це максимальний показник в даному сегменті. А при повністю складеному задньому ряді його обсяг збільшується до 1281 літра, чого повинно бути достатньо, щоб взяти на борт екіпіровку для хокею, велосипед або сноуборди.

За попередніми даними, лінійка двигунів включить трьохциліндрові наддувні агрегати робочим об’ємом один літр потужністю 95 і 110 к.с. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “робот” з двома зчепленнями. Крім того, в гамму увійде 150-потужна 1,5-літрова «турбочетвірка», а також два 1,6-літрові дизелі потужністю 95 і 115 сил.

У стандартне оснащення кросовера увійде система запобігання фронтальних зіткнень і функція дотримання рядності руху. В якості опції буде доступна повністю цифрова приладова панель, мультимедійний комплекс з восьмидюймовим сенсорним дисплеєм, а також бездротова зарядна станція для смартфона.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook