Автоновини

Новий кросовер Volkswagen показали на відео

Volkswagen опублікував відеоролик, в якому показан закамуфльований прототип нового компактного кросоверу T-Cross. Прем’єра моделі відбудеться восени 2018 року, а його європейські продажі стартують навесні наступного року.

В основу новинки ляже модульна платформа MQB, на якій, зокрема, побудований хетчбек Polo шостого покоління. Габаритна довжина кросовера, який займе місце на сходинку нижче за модель T-Roc, складе 4107 мм. Таким чином, найближчим конкурентом Volkswagen T-Cross стане Nissan Juke.

Лінійка двигунів включить трьохциліндрові наддувні мотори робочим об’ємом один літр потужністю 95 і 110 к.с. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “робот” з двома зчепленнями. Крім того, буде доступна 150-потужна 1,5-літрова «турбочетвірка», а також два 1,6-літрові дизелі, що видають 95 і 115 к.с.

У стандартне оснащення новинки увійде система запобігання фронтальних зіткнень, а також функція дотримання рядності руху. За додаткову плату буде доступна повністю цифрова приладова панель, мультимедійний комплекс з восьмидюймовим сенсорним дисплеєм, а також бездротова зарядна станція для смартфона.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook