Автоновини

Infiniti анонсувала прем’єру нового електрокара

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti опублікувала перше тізерне зображення нового електрокара. Прем’єра автомобіля відбудеться на Конкурсі елегантності в Пеббл-Біч 23 серпня. Судячи по знімку, на мотор-шоу дебютує родстер з екологічно чистою силовою установкою. Чи отримає прототип серійну версію поки невідомо. У компанії лише заявили, що новинка служить для демонстрації розвитку бренду в майбутньому.

Електричний родстер отримає риси концепту Prototype 9, який був виконаний у стилі гоночних автомобілів 1940-х років. Очікується, що новинка на відміну від попередника отримає футуристичний дизайн.

«Наша нова концепція дає уявлення про те, куди рухається бренд Infiniti. Для нас електрифікація означає продуктивність. Наші електрокари будуть потужними, ефективними і зможуть приносити радість при їзді. Нова концепція – це фізичне уявлення про майбутнє електрифікації», – пояснив директор по дизайну Infiniti Карім Хабіб.

Компанія Infiniti почне серійне виробництво автомобілів з електрифікованими силовими агрегатами з 2021 року. Ряд дизайнерських рішень для нових машин буде запозичений у концепту Q Inspiration, який був представлений на автосалоні в Детройті.

Крім повноцінних електромобілів (EV) клієнтам запропонують і частково електрифіковані моделі (e-POWER). Ця технологія являє собою схему з бензиновим двигуном невеликого робочого об’єму, який заряджає акумуляторну батарею. У компанії пояснили, що завдяки цьому усувається необхідність в зовнішньому джерелі зарядки, що значно розширює запас ходу і в той же час забезпечує покупцям типові переваги повноцінного електромобіля (EV).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook