Автоновини

Koenigsegg показав два останніх найшвидших гіперкара у світі

Фото: Koenigsegg

Компанія Koenigsegg представила два останні примірники моделі Agera, які отримали індивідуальні імена Thor і Vader. Автомобілі побудовані на базі модифікації RS – власника рекорду швидкості серед серійних суперкарів.

Thor і Vader були зібрані на підприємстві шведської марки в Енгельхольм. Нові власники автомобілів зможуть покататися на них в найближчий уїк-енд на спеціальному заході на півдні Німеччини. Публічний дебют машин відбудеться на Фестивалі швидкості в британському Гудвуді.

Автомобілі отримали максимальний набір додаткового обладнання, яке обійшлося безкоштовно для замовників. Крім того, на суперкарі застосували новий аеродинамічний обвіс.

У квітні стало відомо, що компанія Koenigsegg завершує випуск моделі Agera RS, якій належить кілька світових рекордів швидкості. Koenigsegg Agera RS дебютував в 2015 році на Женевському автосалоні. З тих пір шведська марка випустила 25 екземплярів моделі.

Гіперкар приводиться в рух п’ятилітровим бензиновим двигуном V8 з двома турбінами, який з опціональним пакетом 1MW розвиває 1360 к.с. і 1370 Нм крутного моменту. Заявлена ??максимальна швидкість автомобіля складає 450 км на годину. Восени 2017 року він став найшвидшим серійним автомобілем у світі, розігнавшись до 444,6 км / год на 18-кілометровому перекритому відрізку шосе між містами Лас-Вегас і Парампі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook