Автоновини

Гіперкар Koenigsegg Agera RS встановив новий рекорд швидкості

Гіперкар Koenigsegg Agera RS встановив новий світовий рекорд швидкості. Шведське купе змогло розігнатися до 389,4 км / год на дистанції довжиною всього 2,1 кілометра.

Рекордний заїзд відбувся у Великобританії в рамках заходу VMax200, яке проводиться на злітно-посадочних смугах аеродромів. Попереднє подібне досягнення на VMax200 належало Koenigsegg One: 1, який зміг набрати на двокілометровому відрізку 386,2 км на годину.

Koenigsegg Agera RS оснащується п’ятилітровим бензиновим двигуном V8 з двома турбінами, який з опціональним пакетом 1MW розвиває 1360 к.с. і 1370 Нм крутного моменту. Заявлена ??максимальна швидкість автомобіля складає 450 км на годину.

Восени 2017 року гіперкар Koenigsegg Agera RS став найшвидшим серійним автомобілем у світі, розігнавшись до 444,6 км на годину. Рекордний заїзд відбувся в американському штаті Невада на 18-кілометровому перекритому відрізку шосе між містами Лас-Вегас і Парампі.

На початку квітня компанія Koenigsegg завершила випуск Agera RS, якому належить відразу кілька рекордів швидкості. Всього було зібрано 25 екземплярів одного з найшвидших серійних автомобілів у світі.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook