Автоновини

Cadillac запатентував розкішне купе

Фото: USPTO

Компанія Cadillac оформила в Американському патентному офісі (USPTO) заявку на реєстрацію зовнішності великого розкішного купе, повідомляє видання GM Authority. Подібна модель могла б скласти конкуренцію, наприклад, BMW 8-Series.

Судячи із зображень, в зовнішності купе використовували ряд стилістичних елементів концепт-кара Escala, показаного в 2016 році. У прототипу двохдверка запозичила схожу трапецієподібну радіаторну решітку, тонкі світлодіодні фари головного світла, а також подовжену задню частину кузова. Cadillac Escala був оснащений 4,2-літровим твін-турбо мотором V8 потужністю близько 500 кінських сил.

Передбачається, що велике серійне купе «Кадилака» з’явиться не раніше 2022 року. Протягом наступних років американці планують сконцентруватися на розробці нового седана, а також кількох кросоверів.

Раніше повідомлялося, що компанія Cadillac після 2020 року почне пропонувати для всіх своїх моделей фірмову систему напівавтоматичного управління Super Cruise. Система працює на основі фронтального радара Lidar і комплексу камер, що забезпечують круговий огляд. Крім того, орієнтуватися в просторі допомагає GPS-навігатор і картографічний сервіс.

Електроніка контролює рульове управління, акселератор і гальмівну систему, коли автомобіль пересувається по магістралі. При цьому водій повинен стежити за дорогою і в будь-який момент бути готовим повністю взяти керування на себе. На даний момент така система доступна тільки для флагманського седана CT6.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook