Автоновини

Ford оновив седан Fusion

Фото: Ford

Компанія Ford представила оновлений седан Fusion. Публічний дебют новинки відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку 28 березня. Продажі машини на місцевому ринку почнуться цього літа. Автомобіль відрізняється від дорестайлингової моделі іншою решіткою радіатора, новим капотом і видозміненою світлодіодною оптикою.

Базова версія седана тепер комплектується системою екстреного гальмування, функцією розпізнавання пішоходів, системою моніторингу сліпих зон і системою утримання смуги руху автоматичним екстреним гальмуванням з виявленням пішоходів. Опціонально водієві пропонуються адаптивний круїз-контроль.

Також Ford модернізував гібридну силову установку седана. Після цього запас ходу на одній електротязі збільшився до 40 км. Це на 20% більше ніж у дорестайлінгвої моделі. Всі інші мотори доступні для седана залишилися без змін.

Ще однією найближчій прем’єрою Ford стане Focus четвертого покоління. Дебют машини відбудеться на спеціальному заході в квітні нинішнього року. Передбачається, що наступний Ford Focus буде побудований на новому модульному шасі, завдяки якому колісна база збільшиться приблизно на 50 міліметрів. При цьому сам автомобіль стане легше моделі попереднього покоління приблизно на 50 кілограмів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook