Автоновини

Ліфтбек Volkswagen Arteon отримав спортивну версію

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen додала до свого ліфтбеку Arteon спортивний пакет під назвою R-Line. Автомобіль буде показаний публіці на автосалоні в Нью-Йорку 28 березня нинішнього року. Пізніше німецький бренд обіцяє показати і повноцінну заряджену “версію” лифтбека під назвою Arteon R.

Пакет R-Line включає в себе агресивні бампери, спойлер чорного кольору, особливі шильди, а також 19- або 20-дюймові диски. У салоні автомобіля з’явилося нове рульове колесо, а також накладки на пороги і педалі з нержавіючої сталі. Аналогічні доопрацювання отримують практично всі моделі німецької компанії.

Новинку запропонують клієнтам з 2,0-літровим бензиновим мотором з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 280 кінських сил. Двигун працює спільно з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою переднього приводу.

Що стосується Arteon R, то цю модифікацію оснастять бензиновим 3,0-літровим турбомотором з шістьма циліндрами. Потужність агрегату складе 410 кінських сил. Також новинку укомплектують системою повного приводу і муфтою Haldex останнього покоління. У компанії підкреслили, що «гнучкість» модульної платформи MQB дозволяє використовувати різні агрегати і в компанії вже створили прототип флагманської моделі з двигуном V6.

Крім цього, керівництво компанії Volkswagen обговорює можливість випуску нової модифікації своєї флагманської моделі Arteon – з кузовом Shooting Brake. Вірогідність створення подібної версії Arteon досить висока, проте остаточного рішення з цього питання ще не прийнято.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook