Автоновини

Відео: поліцейські знищили конфіскований Ferrari

Фото: Zahid Khan / Facebook.

У Великобританії поліцейські вирішили взяти приклад у своїх австралійських колег і знищили конфіскований спорткар Ferrari 458 Spider. Відеозапис зі звалища, де спорткар за 280 000 доларів був розчавлений за допомогою крана, опублікував у своєму Facebook колишній власник автомобіля Захід Хан.

За даними Daily Mail, Ferrari 458 Spider був конфіскований поліцією в квітні минулого року в Бірмінгемі. Як пояснив сам водій, у нього не було при собі документів на машину, і співробітники правоохоронних органів запідозрили, що спорткар був викрадений. Після цього автомобіль було доставлено на штрафмайданчик.

За словами Хана, спорткар він придбав на одному з аукціонів. Однак поки доводив своє право володіння машиною через суд, поліцейські знищили його автомобіль. Крім цього британець стверджує, що поліцейські навіть не попередили його про те, що спорткар буде знищений в самий найближчий час.

Раніше поліція Австралії знищила під пресом вісім автомобілів учасників незаконних гонок. Стрітрейсери були затримані в ході спеціальної операції в передмісті Мельбурна, і їх машини були вилучені правоохоронними органами. Також затриманим доведеться виплатити великі штрафи.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook