Автоновини

Новий Ford Focus: перша фотографія без камуфляжу

Фото: Vezess

У розпорядженні угорського видання Vezess виявилася шпигунська фотографія хетчбека Ford Focus нового покоління, на якій автомобіль відображений без камуфляжу. Знімок був зроблений в португальському місті Кашкайш під час зйомок промо-матеріалів до новинки.

Прем’єра європейського «Фокуса» четвертого покоління відбудеться на спеціальному заході в квітні, а його продажі стартують ближче до кінця нинішнього року. Як очікується, наступного Ford Focus побудують на новому модульному шасі, завдяки якому колісна база збільшиться приблизно на 50 міліметрів. При цьому сам автомобіль стане легше моделі попереднього покоління приблизно на 50 кілограмів.

«Фокус» отримає нові світлодіодні фари головного світла, а також збільшену трапецієподібну радіаторну решітку, яка візуально вийде нижчою за нинішню. Салон, за попередніми даними, виконають в стилі моделі Fiesta нового покоління.

Лінійка двигунів 1,5-літровий трьохциліндровий наддувний агрегат. Крім того, в залежності від ринку будуть доступні дволітрові бензинові мотори, а також дизельні двигуни робочим об’ємом 1,5 і 2,0 літра. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або шестидіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

У наступного «Фокуса» буде мінімум п’ять різних модифікацій. Крім стандартного хетчбека і універсала, покупцям запропонують розкішну версію Vignale, спортивний варіант ST-Line, а трохи пізніше з’явиться «заряджена» версія ST і вседорожня модифікація Active.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook