Автоновини

Bentley Bentayga отримала сейф зі сканером відбитків пальців

Фото: Bentley

Компанія Bentley оснастила свій кросовер Bentayga спеціальним сейфом зі сканером відбитків пальців. Так само в проекті взяло участь ательє Mulliner. Сейф для зберігання особистих речей виконаний з литого алюмінію і розташований в центральному тунелі салону. Опція буде доступна, в тому числі, для гібридної версії кросовера, яка була представлена ??на автосалоні в Женеві.

«Ємнісний датчик відбитків пальців аналогічний сенсору, який використовується у смартфонах, при цьому в пам’яті нашої системи можна зберегти кілька відбитків, наприклад відбитки пальців членів вашої родини і друзів», – пояснив керівник технічного відділу Mulliner Удай Сенапаті.

Стандартна версія Bentley Bentayga доступна як з бензиновим, так і з дизельним мотором. Перша версія оснащується двигуном W12 потужністю 608 кінських сил. З місця до 100 км / год позашляховик розганяється за 4,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 301 км на годину. Дизель об’ємом чотири літри розвиває 421 силу. Такий позашляховик здатний прискорюватися до 100 км / год за 4,8 сек., а його максимальна швидкість складає 270 км на годину.

Раніше компанія Bentley представила нову модифікацію Bentayga, яку оснастили чотирилітровим бензиновим V8 з двома турбінами. Мотор видає 550 сил і 770 Нм. Такий кросовер здатний набирати першу “сотню” за 4,5 сек, а його максималка складає 290 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook