Автоновини

Mercedes-AMG GT R перетворили на автомобіль безпеки Формули-1

Фото: Mercedes-AMG

Mercedes-AMG представила новий автомобіль безпеки Формули-1. Спорткар побудований на базі GT R і буде продемонстрований публіці під час Гран-прі Австралії, який пройде в Мельбурні. У компанії підкреслили, що новинка стала найпотужнішою машиною безпеки, яка була задіяна в Формулі-1.

Спорткар GT R обладнаний 4,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність агрегату становить 580 кінських сил. Розгін до 100 км / год у автомобіля займає 3,6 секунди. Агрегат працює спільно з семиступінчастою спортивної коробкою передач. Максимальна швидкість – 318 км / г.

Від стандартної версії автомобіля новинка відрізняється модернізованою гальмівною системою, спецсигналами, особливими наклейками і функцією захисту від перекидання.

Також машина отримала два планшета iPad. Один з пристроїв показує трансляцію гонки в прямому ефірі, а інший – схему розташування болідів на трасі.

Mercedes-Benz представив спорткар AMG GT R влітку 2016 року. Офіційна прем’єра машини відбулася на фестивалі швидкості в Гудвуді. Автомобіль випущений під брендом Mercedes-AMG зайняв в модельній лінійці місце між AMG GT S і Black Series AMG GT. Основним конкурентом новинки називається Porsche 911 GT3 RS.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook