Автоновини

Subaru анонсувала прем’єру нового Forester

Фото: Subaru

Компанія Subaru опублікувала перше тізерне зображення кросовера Forester нового покоління. Офіційна прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Нью-Йорку 28 березня.

Судячи по зображенню, машина отримає С-образні задні ліхтарі. В цілому дизайн новинки повинен отримати риси концепту під назвою VIZIV Future, який був представлений ще в жовтні 2015 року на Токійському автосалоні.

Кросовер побудують на новій платформі Subaru Global Platform (SGP), яку вже використовують Impreza п’ятого покоління і XV. За неофіційними даними, в моторну гамму машини увійдуть бензинові чотирициліндрові двигуни. Також Forester укомплектують безступінчатою трансмісією і системою повного приводу. Крім цього клієнтам нададуть нові системи безпеки.

У Україні продається оновлена ??версія Forester нинішнього покоління. Ціни на машини починаються від 817 000 грн. Придбати машину можна з бензиновими горизонтально-опозитними двигунами об’ємом 2,0 і 2,5 л, причому найпотужніша версія оснащується дволітровим турбомотором. Всі двигуни працюють спільно з безступінчатою коробкою передач.

На автосалоні в Нью-Йорку Toyota також представить кросовер RAV4 нового покоління, дизайн моделі зазнає серйозних змін. Зовнішність машини стане нагадувати концепт FT-AC, представлений на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2017 році. Кросовер отримає масивну решітку радіатора і нову оптику.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook