Автоновини

Toyota анонсувала прем’єру RAV4 нового покоління

Фото: Toyota

Компанія Toyota опублікувала перше тізерне зображення кросовера RAV4 нового покоління. Як повідомляє прес-служба японського бренду, офіційна прем’єра автомобіля відбудеться 28 березня на автосалоні в Нью-Йорку. Вся інша інформація про машину на поточний момент тримається в секреті.

Новинка вже не раз була помічена під час дорожніх випробувань. Судячи зі шпигунських фотографій, дизайн моделі зазнає серйозних змін. Зовнішність машини стане нагадувати концепт FT-AC, який був представлений на автосалоні в Лос-Анджелесі в 2017 році. Кросовер отримає масивну решітку радіатора і нову оптику.

RAV4 наступного покоління побудують на платформі Toyota TGNA. Це шасі вже використовують моделі Camry, C-HR і Prius. Кросовер, в тому числі, отримає гібридну версію.

У Україні на даний момент Toyota RAV4 доступна з 2,0-літровим бензиновим мотором потужністю 146 к.с. Топовий бензиновий двигун – чотирициліндровий 2,5 л, який видає 180 к.с. Початковий двигун працює в парі з варіатором або МКП, а більш потужний – з 6-ступінчастим “автоматом”.

Також з минулого року доступний 2,2-літровий турбодизель, віддача якого становить 150 к.с. Мотор працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною трансмісією. Ціни на машину в Україні починаються від 719 817 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook