Автоновини

Renault вивела на тести новий кросовер

Фото: Motor1

Компанія Renault приступила до дорожніх випробувань таємничого кросовера. Фотошпигунам вдалося зняти машину під час тестів. На фотографіях, опублікованих Motor1, показаний лише тестовий мулл в кузові Kadjar, на якому інженери французького бренду обкатують вузли і агрегати майбутнього автомобіля.

Прототип помітно ширше і вище оригінального кросовера. Також у машини абсолютно нова вихлопна система. Не виключається, що мова може йти про спортивну версію Kadjar. Новинка повинна отримати приставку RS в назві, а також перенастроюючу підвіску, модернізовану гальмівну систему і агресивний обвіс.

За попередніми даними, модель оснастять форсованим 1,8-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 266 кінських сил. Можливо, «заряджений» кросовер отримає диференціал і систему повного приводу.

Renault розсекретив кросовер Kadjar в лютому 2015 року. Автомобіль C-класу довжиною 4,45 м і шириною 1,84 м створений на тих же агрегатах, що і новий Nissan Qashqai. Французька модель отримала систему повного приводу з можливістю відключення заднього моста і імітацією блокування міжосьового диференціала.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook