Автоновини

Спортивну версію Range Rover Velar випробували на Нюрбургринзі

Фото: Autoexpress

Компанія Land Rover веде випробування спортивної модифікації кроссовера Range Rover Velar на трасі Нюрбургринг. Шпигунський фотографії новинки були опубліковані AutoExpress. За даними видання, автомобіль отримає приставку SVR в назві і надійде в продаж в Європі восени нинішнього року. Основним конкурентом машини називається BMW X6 M.

Судячи з фотографій, автомобіль отримає інші бампери із збільшеними повітрозабірниками. Крім того, новинку оснастять іншими колісними дисками, здвоєними патрубками випускної системи і більш агресивним дифузором.

За неофіційними даними, новинка отримає 5,0-літровий бензиновий двигун. Потужність агрегату складе 550 кінських сил. З таким мотором до 100 км / год кросовер буде розганятися за 4,2 секунди.

Також інженери попрацюють і над зниженням ваги автомобіля. Очікується, що маса спортивного Velar НЕ буде перевищувати 1800 кілограмів. Також машина отримає перенастроєне шасі і нову пневматичну підвіску.

У Україні автомобіль пропонується з 2,0-літровим бензиновим мотором Ingenium. Потужність агрегат складає 250 кінських сил. Також клієнтам запропонують 3,0-літровий агрегат з віддачею 380 кінських сил. Серед дизельних агрегатів – 2,0-літровий мотор потужністю 180 і 240 кінських сил. Крім цього, в моторну гамму увійшов 3,0-літровий дизельний двигун. Віддача такого агрегату складає 300 кінських сил.

Всі версії Velar, включаючи базову, отримали повнопривідну трансмісію. Дизельні та бензинові мотори нового кросовера працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою ZF. Ціни на машину починаються від 2 039 595 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook