Автоновини Женева-2018

Renault вивела на тести автомобіль майбутнього

Фото: Cochespias

Фотошпигунам вдалося зняти на вулицях Барселони новий футуристичний концепт Renault. Знімки з випробувань були викладені на форумі CocheSpias. За даними Carscoops, публічна прем’єра прототипу відбудеться на автосалоні в Женеві. Судячи з фотографій, водій в момент руху машини був відсутній в салоні новинки. Управління машиною здійснює оператор за допомогою спеціального пульта, повідомляє Auto-motive.

Швидше за все, концепт приводиться в рух за допомогою електричної силової установки. У машини відсутні звичні бічні двері, їх місце зайняли спеціальні прозорі панелі. За неофіційними даними, прототип покликаний показати майбутній розвиток дизайну бренду. Однак, за даними Le Blog, мова може йти лише про прототип, який був створений для зйомок у фільмі.

Раніше своє бачення майбутнього компанія Renault показала з допомогу концепту Symbioz. Прототип дає уявлення про плани Renault про автомобіль в 2030 році.

Раніше альянс Renault-Nissan пообіцяв до 2020 року випустити більше 10 моделей з автопілотом. Устаткування для безпілотної їзди буде встановлюватися на популярні, масові моделі. Крім того, в Renault-Nissan, анонсували впровадження нової технології, яка забезпечить підвищення рівня інтеграції смартфона в систему автомобіля.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook