Автоновини

Opel представив фургон Combo нового покоління

Фото: Opel

Компанія Opel представила фургон Combo Life п’ятого покоління, який тепер ділить одну платформу з новим Citroen Berlingo і ще не представленим таким Peugeot Partner. Публічна прем’єра новинки відбудеться в березні в рамках Женевського автосалону, повідомляє Auto-motive.

Новий Opel Combo Life буде доступний як в стандартному виконанні, так і з подовженою колісною базою. Габаритна довжина першої версії склала 4,4 м, а другої- 4,75 метра. Об’єм багажного відділення стандартного фургона дорівнює 750 літрам, а довгобазний автомобіль здатний вмістити до 1050 літрів вантажу.

Передня панель Opel Combo Life нагадує новий Berlingo. Зокрема, у німецького фургона такий же окремо встановлений восьмидюймовий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу.

Перелік доступного устаткування включив проекційний дисплей, адаптивний круїз-контроль, систему розпізнавання дорожніх знаків, функція дотримання рядності руху і інформаційно-розважальна система з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

У моторну гамму увійшли 1,2-літрові бензинові двигуни потужністю 110 і 130 к.с., а також чотири дизеля робочим об’ємом 1,5 літра, які видають від 75 до 130 сил. Обидва топових 130-потужних агрегату здатні працювати в парі з новою восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook